dinsdag 20 mei 2008

Na de examens, tijd voor surfcamps! - Surftrips Europa

Voor zij die na de examens de bloemetjes willen buiten zetten en toch willen werken aan de surfconditie: er zijn tal van mogelijkheden om op surfcamp te gaan dichtbij en voor weinig geld. Ook als je nog jong en beginneling bent en als je alleen wil reizen. Er zijn tal van formules.

De leukste en bekendste is Boardx. Zij organiseren surftrips naar Zarautz en Berria in Noord Spanje. Ze doen dit al bijna 10 jaar en zijn dan ook 1 van de beste organisaties op dit vlak. Als je alleen wil gaan of als het je eerste keer is, dan is dit zeker een aanrader.

Surfkampen Boardx surf trip

Wil je overdag surfen, zonnen of deelnemen aan andere strandactiviteiten en ‘s avonds genieten van supercoole animatie of het nachtleven van Spanje verkennen dan moet je zeker bij BoardX zijn!

Vanaf midden juni gaan voor de zevende maal de BoardX surfcamps door. Deze staan voor een goed georganiseerde vakantie boordevol actie zowel in het water als op het land en dit van ‘s morgens tot in de late uurtjes. Niets moet maar (bijna) alles kan.

Je vervelen zit er niet in tenzij je eventjes gewoon wil chillen natuurlijk. BoardX kiest resoluut voor de kwaliteit en we proberen de organisatie en de inrichting van de camps nog elk jaar te verbeteren. Welke nieuwigheden er dit jaar zullen zijn kan je deze zomer zelf komen ontdekken. Zo kan je een hele week de nieuwste NSP-, Pukas-, en Lost-surfboards en enkele retromodellen testen in ons nieuwe testcenter.

Na 5 jaar Zarautz kwam er vorig jaar een tweede camp in Berria bij en nieuw dit jaar zijn de juniorcamps, speciaal voor jongeren vanaf 13 t.e.m. 15 jaar. Je merkt het, we groeien elk jaar maar wel op zodanige wijze dat de unieke organisatie en kwaliteit van onze surfcamps behouden blijft.

Daarnaast speelt ook het ecologisch aspect bij ons een belangrijke rol. We proberen de hele organisatie van de camps zo milieuvriendelijk te maken want dat is het minste wat we kunnen doen voor al de perfecte golven die de natuur ons schenkt. Door mee te gaan met BoardX kan je buiten jezelf ook andere jongeren de tijd van hun leven bezorgen als je de zeer minieme (3€) earthtax-bijdrage betaalt. Zo kon BoardX vorig jaar 3500€ overmaken aan de organisatie Smiling Surfing in India (www.smilingsurfing.com) en het jaar voordien stortten we ook al 5000€ aan Surfaid International (www.surfaidinternational.org), zalig toch.

Wij zijn klaar voor een onvergetelijke BoardX-zomer, nu jij nog.

Enkele sfeerbeelden van de surftrips:


Ook tijd voor feestjes op de surkampen:


Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: