zaterdag 4 augustus 2012

Scheveningse Party Reggae band Piñata op Tour


Piñata is een Scheveningse Party Reggae band die middenin de surfscene staat. Voor de eerste keer in hun prille bestaan gaan ze op tour naar een paar van Europa's bekendste surfplaatsen van Europa. Met eigen nummers en fijne jamsessies tussendoor zullen o.a. Mimizan, Biarritz en Vieux Boucau worden bespeeld.

De relatief jonge band wordt hierin gesponsord door Sanuk. Net als Sanuk staat Piñata middenin de surfscene. De surf en Sanuk combinatie is voor de band geen toeval. “Voor ons is surfen een constante in het leven. Eigenlijk vinden we altijd wel tijd om het water in te gaan. Het is echt iets dat past bij onze manier van leven. Sanuk omarmt het surfen ook en blijft altijd zijn eigen plan trekken. En dat zijn twee dingen waar wij ons volledig in kunnen vinden,” aldus Piñata.


Volg de band en de Sanuk tour live op www.facebook.com/pinatamusic en www.facebook.com/sanukbenelux ! Met foto’s, filmpjes en give aways van Sanuk word je op de hoogte gehouden.

Leuk weetje: wist je trouwens dat Sanuk een thais woord is en "Fun" betekend? Sanuk sponsort ook muzikant en fanatiek surfer Donavon Frankenreiter en surfer Dave Rastovich.

Video Pinata Live:


Video Donavon Frankenreiter I surf because:


Video Dave Rastovich on the R.A.S.T.A. Project:


Video: Shit surfers say by Sanuk:

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: