woensdag 26 september 2012

Nieuw surfforum voor Belgische Golfsurfers


Aangezien surfreport.be een tijdje geleden gestopt is met de forecast en forum kwam er een gelegenheid voor een nieuwe forecast gericht op de Belgische golven. Er is natuurlijk al Surfweer.nl en die site heeft een lange weg afgelegd sinds z'n ontstaan. Tobias heeft de site echt mooi opgebouwd en er wordt ook voldoende rekening gehouden met Zuid-Holland en België.

Maar een echt golfsurfforum was er buiten www.surfforum.be en www.pipodekloon.nl niet. Gelukkig is er nu het Magic Wave Forum om tijdig op de hoogte te zijn van de surfvoorspellingen. Het forum heeft ook een Facebook pagina, super handig ook om via die weg een warning te ontvangen als er golven staan.


De oprichter woont aan de kust, dus zeer handig om ook last-minute op de hoogte gehouden te worden via posts en foto's. Naast de voorspellingen is er ook ruimte voor materiaaladvies, surf trips en longskate posts. Er is wel nog wat werk aan content en layout, maar de intentie is er. Dus veel goeie vibes en aloha gewenst. Benieuwd of de surfreport community de weg naar dit nieuwe forum zal vinden...

Hopelijk komen er nog veel voorspellingen voor dagen zoals in onderstaande video:


1 opmerking:

dailybits zei

Als moderator op surfforum.be zie ik daar de dalende interesse voor het concept forums.

Meer en meer is er communicatie met elkaar via mailinggroepen, facebook groepen (invitational only),... (ook in mijn geval is dit zo, ik bezoek de forums amper nog).

De forums blijven achter vol met 16-17 jarige aandachtzoekers en worden vooral bezocht als men iets wilt verkopen.

Surfweer.nl heeft door zijn toegevoegde waarde echt een mooie weg af kunnen leggen!

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: