dinsdag 5 november 2013

Wedstrijd The Next Ride - O'neill Philips

O'neill Philips Wedstrijd TheNextRide
Je hebt zeker al achter je bureau gezeten met je koptelefoon op, aan het dagdromen over een lege line-up? Of net je bus of trein gemist en tijdens het wachten aan de halte of op het perron nam je favoriete soundtrack je mee naar de beste tuberide ooit?

Wel nu kan je effectief iets doen met die momenten en je kan er nog coole prijzen mee winnen ook: o.a. twee retour tickets. Een voor jou. Een andere voor je beste vriend(in). De bestemming? Eender waar op Planeet Aarde waar je je dromen wilt waar maken.

Vanaf 4 november, nodigen O’Neill en Philips fans wereldwijd uit om video’s en foto’s online te posten zodat iedereen kan zien hoe muziek de mogelijkheid biedt om even te ontsnappen aan de realiteit.Of het nu gaat om een foto tijdens een rit op de soeltjeslift in het midden van een sneeuwstorm , het uitstellen van het schrijven een rapport na een lange werkdag op bureau, of jezelf in actie op je favoriete plek aan de andere kant van de wereld... Er is geen goed of fout als het gaat om het onderwerp voor #thenextride - gewoon foto of video maken, sharen met de hashtag #thenextride en fingers crossed.Alle uploads via Facebook en Twitter zullen bekeken worden door een jury van O’Neill teamriders en Marketing Managers. Ze zullen beoordeeld worden op verbeelding, creativiteit, en een goed gevoel voor fun. De actie loopt in totaal 13 weken. Iedere week maken de deelnemers kans op een paar ‘The Drop’ headphones en de hoofdprijs van deze contest is een trip voor twee personen waarvan je de bestemming zelf mag kiezen. De hoofdprijs wordt op 7 februari 2014 bekend gemaakt.

Bekijk voor alle info de wedstrijd website van O'neill en Philips

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: