vrijdag 17 juli 2015

Surf Nieuws Juli 2015


1. New GoPro SessionWhoah, zotjes. GoPro blijft innoveren. Nu komen ze af met een super compacte camera die meteen waterdicht is zonder extra hoes. Je kan de camera ook gemakkelijk ondersteboven of op z'n zij bevestigingen zonder je bevestiging zelf te moeten draaien. Check de review op The Verge.

2. SUP Damse Vaart

Vorig weekend vond de eerste Internationale Suptocht plaats in België. Crime scene was de Damse Vaart.

40 Deelnemers kwamen de soms sterke wind op kop trotseren, met daaronder Colin Steinberger vanuit Oahu, Hawaii, de Nederlandse kampioen Martijn Van Deth bij de heren en Emma Bijmerick bij de dames, allebei eveneens Europese top. 16 km peddelen, eerste bevoorrading te Hoeke, kluunen aan de Siphon over beide bruggen, tweede bevoorrading te Damme waar er voor muzikale omkadering werd gezorgd, om te finishen aan De Lamme Goedzak die aangemeerd lag bij Brugge.

Check de website van Surfers Paradise voor de volledige resultaten.

3. Sanuk Welcomes Lauren Hill


"I get most stoked about surfing little waves..." "I love the subtility..."

4. Snowdonia Wavegarden Update


Snowdonia is de eerste commerciële uitbating van de Wavegarden. Deze machtige spot gaat binnenkort open in de UK in North Wales, meer specifiek in de prachtige Conwy Valley.

Momenteel is het bassin gevuld met water en zijn ze de eerste golven aan het testen met riders. Check de Facebook pagina voor alle updates en bekijk ook de uitgebreide website.

Wie heeft er al een uitstap gepland? Laat het weten in de comments! Guestbloggers altijd welkom!

5. New Surf Movie on KickStarter


Back to the roots met deze nieuwe surffilm.

"A film about a commando's mission to unveil a global crime syndicate. Using surfers as cover, he travels deep into the unknown"

6. Kelly Slater Outerknow Open for Sales

Kelly Slater's nieuwe kledingbedrijf Outerknown is open. Je kan nu al online items bestellen. Nadruk ligt op ecologisch, duurzaam en kwaliteit. Wel beetje prijzig allemaal.

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: