vrijdag 18 augustus 2017

Surf Nieuws Augustus 2017


1. Planet Reef Ocean Diva

Planet Reef geeft een vet feest op een boot die vertrekt aan het IJ in Amsterdam. All aboard The Ocean Diva en dit op 16 september 2017.

Er is een indrukwekkende line-up aan artiesten zoals o.a. De Kraaien en Splendid. Voor meer info check de pagina van Planet Reef.
2. Belgian Surf Fest

Belgian Surf Fest is een leuke kennismaking met een surfwedstrijd in teamverband voor jonge golfsurfers tot en met 13 jaar die al zelfstandig kunnen uitpeddelen, een take-off en bottem turn kunnen uitvoeren.

Schrijf je in via www.surfingbelgium.be

Prijs: 5 EUR per deelnemer

Opgepast enkel plaats voor 32 deelnemers!

3. #LiveLikeLotte
Een bericht gedeeld door Lotte Jacobs (@lottejacobssurf) op


Lotte Jacobs en haar vriend Rick Vlek leven voor en van het surfen. Ze werken elk seizoen in de Wavgarden in Snowdonia en proberen daarbuiten zoveel mogelijk te reizen om te surfen.

Surfbenelux is een samenwerking aangegaan met Lotte en via de hashtag #LiveLikeLotte willen ze samen meer gaan tonen hoe het leven van Lotte eruit ziet.

Volg ze via Social Media en via de website van Surfbenelux.

4. Surf Wedstrijden


Diverse Nederlandse surfers bereiden zich voor op een serie internationale kwalificatie wedstrijden. Het Europese wedstrijd seizoen is in volle gang. Elke week vindt er bijna wel een andere wedstrijd plaats. Een druk schema voor de surfers.

Lees meer op de Surfbenelux website!

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: