vrijdag 6 augustus 2010

Altijd surf met de Wavesurfer in Blankenberge

Wavesurfer O'neill BeachClub Blankenberge 2010
Tijdens het Surf, Skate, Snow en Wake fest in Blankenberge stond als primeur de Wavesurfer opgesteld. Dit is een permanente staande golf waarop kan gebodyboard of gesurft worden. De Wavesurfer is van Belgische makelij.

AFP technology ontwikkelde deze technologie in het Westvlaamse Merkem. De makers horen het niet graag, maar eigenlijk is dit idee gebaseerd op o.a. de Flowrider, een gelijkaardig toestel dat ontwikkeld wordt in Amerika door Wave Loch. Dit toestel is iets extremer gebouwd waardoor er ook in de tube kan gesurft worden:

In Blankenberge staat net voor de O'neill BeachClub de mobiele versie van de Wavesurfer opgesteld. Deze staat op een trailer en is gemakkelijk van de ene locatie naar de andere te vervoeren. Leuke is ook dat deze op moeilijk te bereiken plaatsen kan gezet worden. Enige voorwaarde is stabiele ondergrond (alhoewel ze ook bezig zijn met een drijvende constructie) en toegang tot water en elektriciteit.

Er zijn Verschillende modellen van deze Wavesurf in de maak. van de kleine mobiele versies zoals de single rider tot de grotere modellen zoals de Triple Permanent.

Wavesurfer Europe Triple Model

Het bedrijf heeft nu ook z'n eigen boards op de markt:

Wavesurfer Europe Boards

Er zijn heel veel opportuniteiten voor de Benelux en andere landen waar Golsurfen en andere watersporten een opmars kennen. Denken we bv. aan organisatoren van Golsurfwedstrijden. Als er geen golven zijn, kan de Wavesurfer ingezet worden om de wedstrijd toch door te laten gaan op een vaste datum. De Wavesurfer kan ook gebruikt worden als trainingstoestel. Er zijn ook plannen om in september 2010 een eigen Wavesurfer Benelux competitie te starten.

Zie hier nog enkele voordelen op een rijtje:
- Geschikt voor iedere locatie, indoor, outdoor & ideaal voor events.
- Beschikbaar in RVS en betonnen constructie.
- Vast en mobiele installatie.
- Aangepast aan uw locatie.
- Wereldwijde levering
- Uitbreidingsmogelijkheden: begin met een Wavesurfer single en maak er een double van wanneer je wilt.
- Onderhoud vrij door de speciale Multi layer riding surface en anti vandalisme surfoppervlak.
- Reguleerbare water snelheid (30-70km/u)

Wavesurfer Blankenberge Surfreport.be

Meer info op de Wavesurfer site.


Bekijk zeker ook de andere blogposts over kunstmatige golven:
Wavegarden 2.0
Wavegarden Launch
Wavegarden eerste info en video's
Webber Wave Pools
American Wave Machines
Kelly Slater Wave Company
Brush Surfing
Wavesurfer in Blankenberge

De Wavesurfer staat nog tot en met 16 augustus net voor de O’Neill beachclub in Blankenberge. Je kan dagelijks tussen 10 en 22u surfen op deze eeuwige golf tegen het uitzonderlijke vordeeltarief van 10 euro/half uur!

Affiche Wavesurfer 2010

1 opmerking:

Unknown zei

Heeft u dringende leningen nodig? Wij bieden leningen van alle soorten leningen aan individuele, bedrijfs-, samenwerkende instanties en organisaties. Bent u op zoek naar leningen die zijn geregistreerd en goedgekeurd? Als u interesse hebt, kunt u ons bereiken via e-mail: gcscredits@gmail.com

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: