woensdag 25 juni 2014

Surf Nieuws Juni 2014

NoTox


NoTox is een nieuw surfmerk van een aantal vrienden uit Frankrijk die de surfsport ecologisch willen aanpakken. In het filmpje zie je hoe ze een traditioneel geshapete surfboard maken met zoveel mogelijk gerecycleerde en natuurlijke producten. Ze hebben wel nog wat centen nodig voor de opstart van deze Quantum boards. Je kan mee partner worden via deze crowdfunding.

Strange Rumblings in Shangri La

Er komt deze zomer een nieuwe Globe surffilm van de makers van Secret Machine. Jump jump, joy joy. Dat wordt weer een pareltje. Bekijk hieronder de trailer:Airdog Autonome DroneEr bestond al de Soloshot, een camera die je op het strand plaatste en die je volgde en filmde. Nu is er de Airdog Drone, iets gelijkaardigs, maar het toestel volgt je vanuit de lucht. Met een drone kan je zeer mooie surf footage filmen.

Double Barrel Project


Nog een mooi crowdfunding project. Double Barrel is een documentaire film van de Peruviaanse Harold Koechlin. Het is z'n droom om Peru's wereldklasse surf breaks te beschermen door een door oliewinning gedomineerd dorp om te zetten in een werkelijk duurzame stad via de surfsport. Support deze surfbro via Kickstarter.

International Surfing Day


Op 20 juni 2014 was het International Surfing Day #ISD14 . In meer dan 30 landen over gans de wereld werd de sport van golfsurfen gevierd. Dit jaar was het een speciale editie want het was de 10e verjaardag van deze Internationale surfdag. Bekijk hier een overzicht van alle evenementen die plaatsvonden.

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: