donderdag 18 september 2014

Surf Nieuws September 2014


The Old, The Young and the Sea


Allereerste Europese Surf Documentaire, voorstelling in Sphinx in Gent op 19/08

"The Old, the Young & the Sea" vertelt het verhaal van surfers die jaarlijks langs de Europese kust trekken op zoek naar perfecte golven. Het is een verhaal over diversiteit, verschillende levensstijlen en generaties. Ook de locals komen aan het woord.


Eurojunior Azoren


De crème de la crème van de Belgische Junior Golfsurfers zit momenteel te strijden in nogal heftige condities op de Azoren. Volg ze live op http://live.eurosurfing.org/

ASP Worldtour Trestles


De wereldtoppers van het Golfsurfen zitten momenteel terug in Trestles. Live te volgen op http://www.aspworldtour.com/ De ASP World Tour zal trouwens vanaf 2015 "The World Surf League" heten. Talking about Superhero Power, zou de Silver Surfer dan ook meedoen in de league?

Screening Ghost Beach


De surffilm GHOST BEACH wordt officieel voorgesteld in The Lodge, zondag 28 september te Brugge.

Ghost Beach is a short documentary about Belgian based surfboard shaper Angelo De Meulenaere. Following his unique vision, never holding back, creating a true legacy of highly creative and shredable surfboards.

'It's not art, it's no science, it's a craft.' - Angelo De Meulenaere.

[UPDATE]
Bekijk nu de prachtige Ghost Beach Docu over Angelo De Meulenaere:


The King Sings


Kelly Slater heeft een nieuwe single gelanceerd. Samen met Karina Zeviani maakte hij een Jack Johnson afkooksel. Kelly is niet aan z'n proefstuk toe, hij zong vroeger al samen met Jack Johnson en Eddie Vedder. Hij maakte ook deel uit van de Surf Cultband "The Surfers". Is dit de eerste zet naar een full album?

Wat vinden jullie? Laat het weten in de comments...

The Perfect Wave


De film "The Perfect Wave" is nu uit op DVD. "The Perfect Wave" is het waargebeurde verhaal van Ian McCormack, die surfend opgroeide in de wateren van Nieuw-Zeeland. Samen met z'n vriend Ian wil hij uiteindelijk de perfecte golf surfen en gaan ze uiteindelijk op reis. De film is een soort roadtrip surfmovie langs Australië, Zuidoost-Azië en Afrika. Ze surfen ongelooflijke breaks en komen van het ene avontuur in het andere.... tot er plotseling liefde in het spel komt...

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: