zondag 12 oktober 2014

Surf Nieuws Oktober 2014

Eco Surf Shop Wave Tribe
Eco Surf Wave Tribe

Het eerste eco golfsurfmerk Wave Tribe uit Californië opent zijn Europese deuren. Het doel van Wave Tribe is de ecologische footprint van golfsurfers te verminderen. Ze bieden hiervoor o.a. boardbags uit hennep, tailpads uit kurk en biologische wax. Daarbovenop vormt Wave Tribe een community van surfers die graag ecologisch verantwoord hun sport uitoefenen. Ze ondersteunt hun leden daarbij met adviezen en tips over meer en beter ecologisch en milieubewust surfgedrag.


Betere Kwaliteit, Beter voor het Milieu, Zelfde Prijs

Cardboard Chaos Surfboard

Damn, deze is zo cool. We kenden al surfboards uit hout, kurk en hard karton. Maar nu dus ook uit papier. Check de Cardboard Chaos Video:


The Surf Office
The Surf Office Coworking

Als je voor je job niet geketend bent aan een of andere vaste werkplek, dan kan je eigenlijk eender waar werken. Als golfsurfer wil je dat liefst doen ergens dichtbij de golven. Maar meestal zijn daar wel strandbars, hotels en campings te vinden maar niet echt bedrijven of bedrijvigheid. Daar komt nu verandering in: meet "The Surf Office". Momenteel in Gran Canaria en Santa Cruz. More to come soon.

Go Pro Hero 4

Voor zij die het gemist hebben. De meest geavanceerde extreme watersports camera is nog beter geworden. Super HD beeldkwaliteit en beter geluid. Aanschouw de Go Pro Hero 4. Daarnaast hebben ze ook een goedkoper instapmodel gemaakt, een beetje een kleinere versie van de Go Pro 2, voor minder geld.

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: