zondag 16 augustus 2015

Surf Nieuws Augustus 2015


1. Hurley tekent Dean Vandewalle


De 13 jarige Belgische Grom Dean Vandewalle werd onlangs binnen gehaald bij team Hurley Europe!

En terecht, check de video footage hieronder. Congrats to Dean!Presenting Hurley's latest grom, 13-year-old ripper, Dean Vandewalle...http://bit.ly/1J1ifhJVideo: Hurley
Posted by Magicseaweed Surf on Sunday, August 9, 2015
Dean werd onlangs nog in Capbreton gespot. Check de fotospecial van Sprout.

Interview met Dean voor Radio2


2. Angke drinkt Primus
Super mooie campagne van Primus over passie en je eigen weg volgen...Check zeker ook de sidestory gefilmd in Biarritz:


3. BK SUP aan de Belgische Kust

Het BK SUP of beter bekend als Belgisch Kampioenschap Stand Up Paddle vond vorig weekend op 8 augustus plaats aan de Belgische of Vlaamse Kust ter hoogte van Surfclub Windekind. Het parcours was niet minder dan 9 km lang en hiervoor bleek niet enkel peddeltechniek maar ook conditie en brute kracht nodig.

Tom Ameije won zowel in de categorie Long Distance Open Klasse als in Long Distance 12'6" boards. Bij de vrouwen was het Corinne Piquer die met de eerste plaats ging lopen. Bekijk de volledige resultaten op de VYF website.

Bekijk de videoreportage op FOCUS WTV.

Of check hieronder de coole drone footage van de Belgische Surf Federatie:


4. Ecofin
Alweer een super Kickstarter campaign met een eco doelstelling. Deze dudes maken vinnen die volledig gemaakt zijn van gerecycleerd plastic... afkomstig uit de zeeën en oceanen. How cool is that?!


5. Ollywood Trailer


Het is bijna een traditie geworden om de nieuwtjes af te sluiten met een trailer voor een nieuwe film. Deze keer een prachtige trailer voor de film over de Nederlander Olly (Olaf de Vries) die de wereld aan het veroveren is met z'n houten surfboards.

6. UPDATE Paddle for Lars


Op 5 juli jongstleden had Lars een ernstig mountainbike ongeval in Nederland. Door dit ongeval werd hij verlamd vanaf z'n schouders tot en met z'n benen.

Paddle mee met ons op de Amsterdamse grachten op 20/9/2015 om te helpen geld in te zamelen voor onze vriend Lars de Beer en de "Stichting de Beer". Donaties zullen worden gebruikt om te voorzien in Lars lopende revalidatie en de ondersteuning van onderzoek naar verlamming.

Stand-Up Paddle Boards, surfplanken en kajaks zullen voorzien zijn op het terrein voor de verhuur.

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: