vrijdag 25 september 2015

Surf Nieuws September 2015


1. The Lodge Surf Night Brugge
The Lodge Surf Night Brugge - Premiere Psychic Migrations Volcom Surf Movie

Mark your agendas: 26/09 in Brugge. Exclusieve première van de nieuwe Volcom surfmovie "Psychic Migrations" (trouwens de eerste full movie met Kelly Slater's nieuwe hoofdsponsor) en lancering nieuwe Co11ectif Magazine. Be there!


Teaser Psychic Migrations:


World Premiere in Newport California:


2. Surfen Olympische Sport?
Golfsurfen Olympische Sport 2020 Tokyo
Nu de Wavegarden op volle toeren draait bij onze buren in Snowdonia UK is het misschien tijd om nog eens na te denken over de toekomst van het golfsuren in wavepools?

De eerste wedstrijd in Snowdonia (Red Bull Unleashed) heeft bewezen dat het kan en vandaar dat de voorzitter van de ISA, Fernando Aguerre, dit weekend officieel de vraag zal stellen aan het Olympisch Comité of de sport golfsurfen zal worden opgenomen in de 2020 games in Tokyo.Indien het antwoord ja is, zal er dus snel een Wavepool gebouwd worden door de dudes van Wavegarden in Japan en zal sowieso Team USA (+Hawaii) meedoen.

3. Surf Expo Scheveningen
Surf Expo Scheveningen 2015

Op 26 & 27 September 2015 vindt de tweede editie van de International Surf Expo Scheveningen plaats in de voormalige Lourdeskerk te Scheveningen (naast het Circustheater).

Op zaterdag om 16.00 uur wordt op het podium van de Surf Expo het Nederlands Surfteam gehuldigd na hun uitmuntende prestatie op de Europese Kampioenschappen Surfen (Eurosurf) in Casablanca Marokko. Daar haalden de Dutchies de 4e plaats overall! België deed helaas niet mee dit jaar...

Er zal een korte film worden getoond over deze Hollandse trots achter de schermen.Tot zaterdag & zondag bij de Surf Expo Scheveningen!

4. Nederlands Kampioenschap Golfsurfen 2015
Nederlands Kampioenschap Golfsurfen Scheveningen 2015
Het Nederlands Studenten Kampioenschap Golfsurfen (NSKG) vindt dit jaar plaats op 21 November op het Noorderstrand van Scheveningen in Nederland.

Iedereen kan inschrijven voor deze wedstrijd! Ook beginners. Er kunnen zelfs boards en wetsuits gehuurd worden.

Meer info op de facebookpagina van NSKG of van de NSK Surftour 2015.5. Belgisch Kampioenschap Golfsurfen 2015
Dit jaar vindt het Belgisch Kampioenschap Golfsurfen opnieuw plaats in Vieux-Bouceau Frankrijk.

De goede golven, zomerse zon zonder de massa van het hoogseizoen en perfecte uitvalsbasis annex jurytoren, tribune en kantine Bar Mojito vormen alle elementen voor een geslaagd BK.

Inschrijven en meer info op de BSF website.

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: