dinsdag 24 mei 2016

Surf Nieuws Mei 2016


1. Surfana Festival


In het weekend van 10, 11 en 12 juni wordt in de Bloemendaalse duinen voor de vierde maal het Surfana Festival gehouden.

De duinpan, liggend op het terrein van Camping de Lakens, wordt voor een weekend lang omgetoverd tot een vrijplaats voor sportievelingen zoals surfers en kiters, maar ook creatievelingen, muziekliefhebbers, natuurliefhebbers, ouders met kinderen en natuurlijk de campinggasten van de Lakens.


Check het ganse programma op de Surfana Festival website.

2. Quiksilver Longboard Classic - The Noserider Contest

Met "The Noseride Edition" grijpt de Quiksilver Longboard Classic dit jaar terug naar de roots van het longboarden. De wedstrijd werd op maandag 16 mei gehouden in de Twins Club in Bredene. Points werden gescoord door zolang mogelijk te noseriden in stijl op longboards van minimum 9 foot en zonder leach.

Zie hier de resultaten:


Meer info op de event page.

3. New Slater Surfboards

De nieuwe Kelly Slater Firewire Surfboard designs zullen snel de markt veroveren. Zie hier een test van de Omni. *kwijl*4. Surf Project 2016


5. Foto Expositie & Inzamelactie - O'Neill Blue

O’Neill start in samenwerking met diverse fotografen een nooit eerder vertoonde foto expositie. Gedurende het O’Neill Blue evenement in Zandvoort op The Spot en in Knokke-Heist in Surfers Paradise zal het unieke beeldmateriaal worden geveild.

De gehele opbrengst zal worden gedoneerd aan Surfrider Foundation.

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: