vrijdag 16 december 2016

Surf Nieuws December 20161. Dean zet België voor het eerst op een Europees golfsurfpodium!

De voorbije week zocht het Belgische team op het Europees landenkampioenschap voor golfsurfers onder de achttien met zeven jongens en twee meisjes opnieuw aansluiting bij de grootste Europese surfnaties als Spanje en Portugal.


In de breedte kwam het jonge golfsurf team in het Marokkaanse Agadir een handvol punten te kort voor een top 5 landenklassering, maar het 14 jarig surftalent Dean Vandewalle uit Knokke-Heist zorgde wel voor de primeur van de eerste Belgische EK podiumplaats bij de jongens van 14 jaar en jonger.

Lees meer op de Belgische Surf Federatie Website.

2. Hostel en Surfcamp in Costa Rica te koop!

Willen surfen en geld verdienen op een Tropisch strand? Dit Hostel opgestart door 2 Belgen in Tamarindo staat te koop.

Tamarindo is een van de toonaangevende toeristische surfbestemmingen van Costa Rica. Het is gelegen in de provincie Guanacaste op de Noord-Pacifische kust. Als je als Belg of Nederlander op zoek bent naar een nieuwe levenstijl, dan is dit echt wel je kans om te verhuizen naar dit tropische paradijs.

Het gekende hostel en surfcamp is gevestigd op een toplocatie in Tamarindo, rechttegenover het strand. Deze locatie omvat een hostel, surf school, winkel en surf camp.
De huidige eigenaars verhuizen terug naar België om persoonlijke redenen. Ze werken succesvol met lokaal personeel en zijn al meer dan 13 jaar actief.

Check hier voor het te laat is!

3. Freezin' feet for life - Koude voeten, warm hart

Surfers, zet op 17 december mee het spreekwoord “koude voeten, warm hart” om in daden en zorg tijdens de warmste week voor de koudste Music for Life actie. Berijd blootvoets een golf om geld in te zamelen voor de Belgische ngo SISP die arme kinderen in Zuid-India de toekomst geeft die ze verdienen.

Een warm drankje wacht je op het strand op! Kies een golf-, wind-, standup paddle of kitesurfboard, rond een boeitje en surf terug. Of wind en golven nu meewerken of niet, er bestaat altijd wel een board waarmee je de zee op kan. Meedoen kost 5 euro, maar laat je gerust sponsoren voor meer. Misschien wil je wel in short of bikini het water op en drijf je zo ook je prijs op!

Afspraak vanaf 12u30 op het strand van Oostende, opwarming 14u en 14u30 allemaal in't sop!

4. Poederbaas Surf Contest 2017

Poederbaas is dit jaar voor de eerste keer mede organisator van de NEW YEARS SURF op 15 januari 2017 bij de Watersport Vereniging Zandvoort.

Het belooft een spectaculaire editie te worden waarbij jong en oud talent het tegen elkaar opneemt in de Noordzee. Het is een golfsurf wedstrijd waarbij gelet wordt op variatie, stijl en golfkeuze, iedereen kan meedoen!

Welke surfer trotseert de ijskoude branding en wint de Poederbaas New Years Surf van 2017?

5. Beach Manager gezocht

Blue Buddha in Knokke zoekt een Beach Manager en Bar Manager. Is je shift gedaan dan kan je meteen erna naar de Anemos Surfclub om een surfplank en in het water springen. Sessies voor het werk zijn ook toegestaan.

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: