woensdag 11 februari 2009

Maak je eigen Balance Board en surf indoor!


Een balance board zorgt er niet helemaal voor dat je surfskills plotseling zullen verbeteren, maar je oefent er wel je evenwicht mee en je traint er een aantal noodzakelijke surfspieren mee.

Daarnaast is het ook gewoon fun om te doen wanneer je naar je favoriete muziek luistert of zelfs beter terwijl je naar coole surffilms aan het kijken bent.
Indo Board Surfing Zelf Maken

Een balance board kost helaas wel behoorlijk wat centjes en daarom is het gewoon leuk om er zelf een te maken op een dag wanneer er geen swell is.

Dit heb je nodig:

  1. Een oude skimboard, skateboard of grote houten triplex plaat van ongeveer 2.5 cm dik.
  2. Een behoorlijk dikke pvc buis ongeveer 20 cm diameter en halve meter lang
  3. Nagels of houtschroeven
  4. Houtlijm, Houtzaag en schuurpapier

Balance Board example

Stap 1: Teken op de triplex plaat een eivormige shape of je eigen surfboard vorm. Tip: je kan een grote krant nemen, deze toevouwen en op een helft zo dicht mogelijk bij de randen een halve cirkel tekenen. Knip dit uit en je hebt je vorm om over te tekenen.

Stap 2: Neem de houtzaag en zaag je eivormige board uit het hout

Stap 3: Bevestig onderaan 2 houten blokjes aan de uiteinden. Je kan dit gebruiken van de restjes die je net hebt afgezaagd. Als je nog een oude skimboard liggen hebt, sla je stap 1 en 2 over en bevestig je meteen 2 blokjes eraan. De blokjes bevestig je met houtlijm en verstevig je met korte nagels of houtschroeven.

Stap 4: Neem het schuurpapier en schuur je plank en de blokjes mooi af. Schuur vooral de randen mooi glad.

Stap 5: Neem de PVC buis en zaag hem perfect op de breedte van het midden van de houten plank.

Stap 6: It's surfing time! Plaats de balance board bij voorkeur op een tapijt en start balancing...


Indo Board Girl doing tricks:


How to make an Indo Balance Surf Board:

4 opmerkingen:

Unknown zei

Heeft u dringende leningen nodig? Wij bieden leningen van alle soorten leningen aan individuele, bedrijfs-, samenwerkende instanties en organisaties. Bent u op zoek naar leningen die zijn geregistreerd en goedgekeurd? Als u interesse hebt, kunt u ons bereiken via e-mail: gcscredits@gmail.com

Unknown zei

Brilliant, keep going!

Anonymous zei

Of u nu een lening nodig heeft, wij bieden een lening aan met onmiddellijke online goedkeuring,
* persoonlijke lening
* zakelijke lening,
* autolening,
* studenten lening
* zakelijke lening,
etc ..... wij bieden van $ 1.000 tot $ 60.000.000. in dollars of euro's heeft onze lening een rentepercentage van 3% en kunnen we de lening overal ter wereld verstrekken .... als je interesse hebt neem dan contact op met Whatsapp +447868753778 of email: lapofunding960@gmail.com

Marleen Overmeire zei

Goede dag, ik ben nu super blij omdat ik zojuist mijn lening van € 69.000 heb ontvangen van dit goede bedrijf - LAPO. Doe er goed aan om contact met hen op te nemen als u een snelle lening nodig heeft. Neem nu contact met hen op via deze e-mail: (lapofunding960@gmail.com) of WhatsApp: +447883183014

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: