woensdag 14 september 2011

Fit Escape - Surfen en Wellness in Portugal


Ik denk dat ik de perfecte surfvakantie gevonden heb. Ik heb nooit graag in een tent geslapen en zeker nu ik werk en maar een twintigtal dagen vakantie heb, wil ik graag goed slapen op reis. Het is altijd moeilijk een mooi hotel te vinden dat dichtbij een surfspot ligt. De meeste resorts liggen aan de rustige kant van een eiland of baai of bouwen een dam in zee zodat er niet meer kan gesurft worden. Je hebt natuurlijk de surfresorts in het verre buitenland, zoals in Bali, Hawaii, Mentawaii, Costa Rica enz... Maar als je dichterbij in Europa een luxevakantie wilt boeken met surf, dan moet je al goed zoeken.

En toch... here comes Fit Escape Portugal

Deze organisatie biedt verschillende pakketten aan in het prachtige gebied van Cascais aan de kust van Lissabon in Portugal. Van een wellness package tot een luxury surfcamp tot een fitness holiday. In september (24 september tot 1 oktober) is er een Zen Escape week geprogrammeerd, een pure wellness ervaring voor lichaam en geest en dat gecombineerd met intensieve surflessen. Tijdens deze week staan volgende activiteiten op het programma:

  1. Yogalessen elke ochtend
  2. Voorbereiding op watersporten
  3. Surflessen door Pedro Araujo Couto
  4. Meditatieve muziek
  5. Individuele Sound Massage
  6. Individuele Thai Massage
  7. Mandala Schilderen Workshop
  8. Wandelen in natuurpark Sintra
  9. Zen Sounds Workshop
  10. Gezond eten

Het hotel ligt dicht bij het Sintra Natural Park en is omgeven door rust en groen. Er wordt vegetarisch gekookt met nadruk op evenwichtige voeding om je lichaam energie te geven en te ontgiften. Er zijn natuurlijk ook de talrijke yogalessen en massages om volledig tot rust te komen tussen de surfsessies door.

Voor diegenen die meer luxe willen is er het luxury surf camp en dit van 1 tot 8 oktober. Dan verblijf je in een luxe villa, omgeven door het prachtige berglandschap en ligt de nadruk nog meer op het surfen.

Het leuke aan deze surfvakanties is volgens mij dat je surft en fitnesst, in een groene omgeving logeert, gezond eet en volledig tot rust kunt komen in een mooie kamer in een hotel/villa met alle faciliteiten.

Bezoek de website van Fit Escape Portugal voor meer info of word vriendjes op facebook en bekijk meer foto's.










Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: