maandag 23 april 2012

Teva The List - Deel je ultieme verhalen


Ik kreeg deze week een pakketje in de bus. Toen ik het open deed, zag ik tot mijn verbazing een heleboel losse spulletjes... Een kapotte zonnebril, 1 teenslipper, een kompas, schelpen, een aansteker, oordopjes, een zakmes, een bloemenkrans, een zakje aarde en een vliegticket van Fiji... Van Fiji? Ja, van in 2009?! Blijkbaar was ik toen naar Fiji op reis geweest en was dit een doos vol herinneringen. Ik begreep er eerst niets van.

Er stond ook ergens een URL op, vlug even naar http://www.tevathelist.com surfen...

De link wijst naar een Facebook pagina met een filmpje... Aha, blijkbaar kadert dit in een nieuwe campagne en wedstrijd van Teva. Wel leuk gedaan, mijn nieuwsgierigheid is geprikkeld.


De essentie van Teva’s nieuwste campagne ‘The List’, is verhalen vertellen, tonen dat je leeft. Het leven is een opeenstapeling van coole verhalen en momenten en vaak hou je daar naast herinneringen ook leuke, klein items of gadgets aan over. Door Internet en Social Media laten veel mensen zich inspireren door anderen die verhalen, foto’s en video’s posten van een unieke belevenis. Teva wil ons allemaal aanzetten om erop uit te gaan en zelf al die momenten te beleven en te leven.

In elk huis liggen spullen die op het eerste gezicht niet van waarde zijn: een kapotte zonnebril, een steen van de Kilimanjaro of een potje pijnstillers dat je moest slikken na de val van je mountainbike. Voor anderen rommel, voor jou bewijs van een bijzonder verhaal. Met ‘The List’ nodigt Teva iedereen uit deze verhalen te delen, en daarmee iemand anders te inspireren om er op uit te gaan.


Op Facebook kan je jouw verhaal "vastleggen" in je eigen storyboard of list met jouw foto’s, items en tekst. Gedurende de campagneperiode (18 april tot 11 juni 2012) maken deelnemers kans op verschillende Teva prijzen en GoPro cams en zal het verhaal met de meeste stemmen de ultieme prijs winnen: het avontuur beleven van een van de andere top tien verhalen, waar ook ter wereld. Welke reis dat wordt ligt in de handen van een officiële jury die bestaat uit de team riders van Teva.

Dankzij deze campagne kwam ik ook te weten dat naast teenslippers en sletsen Teva ook een hele range aan outdoor schoeisel heeft. Check bv. zeker de Fuse-Ion. Deze sneaker beschikt over een revolutionaire zool die bestaat uit Spider rubber. Door kleine zuignapjes zuigt die zich vast aan de natte en gladde ondergrond. Op de schoen is ook een coating aangebracht die ervoor zorgt dat water als kwik van de sneaker loopt.

VIDEO: The List: Teva Kayak Athlete Casper van Kalmthout's Proof of Life


VIDEO: The List: Teva Wake Athlete Sjors van de Kerkhof's Proof of Life

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: