vrijdag 2 november 2012

Movember: Laat je snor staan voor het goede doel!


Movember: een maand waarin mannen overal ter wereld hun snor laten staan om zo aandacht te vragen voor gezondheidsproblemen voor mannen, en met name prostaatkanker. Sanuk Benelux steunt dit goede doel met Team Sanuk Benelux, door zoveel mogelijk mensen aan hun team op Movember.com te koppelen. Zodra de eerste € 500,- opgehaald is, stort Sanuk Benelux er € 500,- bij en gaat het geld uiteraard naar Movember.

WINWINWIN!
Naast de oproep om je aan te sluiten bij Movember team van Sanuk Benelux worden deelnemers ook extra beloond. Want de Mo Bros en creatieve Mo Sistas maken elke week kans op een paar Sanuks zodra ze hun snor op de Facebook wall van Sanuk Benelux posten. En diegene die het meeste geld heeft opgehaald en zich aan heeft gesloten bij Team Sanuk Benelux wint aan het einde van Movember een origineel Molongboard, by Durke's handcrafted bamboo longboard. Gesigneerd door de rockende snor himself: Donavon Frankenreiter. Eentje van op de wereld. Zo uniek als het maar kan.

Sluit je aan bij dit goede initiatief en zegt het voort.



Bonus Video: Donavon Frankenreiter & Jack Johnson

1 opmerking:

maria vero zei

Hebt u geldleningen nodig?

U bent vooral op zoek naar een groot bedrag om uw bedrijf te laten opleven of u bent op zoek naar een lening om uw woning te verwerven. We kunnen u deze lening verstrekken voor al uw verzoeken. Neem dan per e-mail contact met mij op:

E-mail: info@creditfinance-bank.com
WhatsApp-nummer: +33784505888
Website: www.creditfinance-bank.com

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: