zondag 6 januari 2013

Portugal Surf Guide


Naast de alom gekende Stormrider surfgidsen is er nu een bijgekomen over Portugal. "Portugal Surf Guide" is een surfgids / reisboek voor surfers en avonturiers die bereid zijn om een van de beste surflanden ter wereld te verkennen.

Met 943 kilometers aan kust, is Portugal gemakkelijk te verkennen als het gaat om surfen. Er zijn blijkbaar overal wel golven te vinden.

Van het uiterste Noorden tot het Zuiden diep in de Algarve en van de Azoren tot aan Madeira... Portugal biedt beachbreaks, Point Breaks, Jetty Breaks en Reef Breaks voor alle niveaus van ervaring.

Surfen groeit heel snel in Portugal. Zijn oceanische cultuur en geschiedenis zullen elke surfer fascineren.


Antonio Pedro Sa Leal en Francisco Cipriano hebben de "Portugal Surf Guide" in twee talen geschreven zodat zowel Portugezen, Brazilianen als Engels sprekende surfers de surfspots die het land te bieden heeft, kunnen ontdekken.

Het boek bevat een beschrijving van de voornaamste kenmerken van de surfspots en bevat o.a. classificaties over de consistentie, het type van golf, hoeveel volk er in het water zit, gunstige wind en het getij, alsook informatie over de bereikbaarheid en parkeergelegenheid.

Portugal wordt beschouwd als een van de meest gastvrije landen ter wereld. Waar wacht je nog op?

Portugal Surf Guide from Marco Marques on Vimeo.


Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: