woensdag 23 januari 2013

Charcuterie Surfhouse in Bretagne


Surf Bro's en Dudettes! Er is een nieuwe, coole stek om je surfvakanties in Frankrijk door te brengen: Charcuterie Surf House in Bretagne. Charcuterie? Jawel, Surfhouse Charcuterie. In een 150 jaar oude Bretonse slagerij (charcuterie) is een stijlvol gerenoveerde chambre d’hôte gemaakt. Dit Surf House wordt gerund door een Nederlands-Frans koppel, Alex en Janneke.


Het huis beschikt over 3 tweekamerappartementjes met ieder 4 eenpersoonsbedden. Je kunt dus alleen komen en hier andere mensen ontmoeten of met een groep van maximaal 12 personen. Op de begane grond is een grote woonkeuken die voor gezamenlijk gebruik is en een woonkamer met houtkachel. Er is ook een biljartkamer om na het surfen te relaxen.


In de ruime tuin achter het huis kun je een partijtje voetballen, barbecueën of in de hangmat chillen. Het huis is gelegen in het centrum van Plozévet, en de dichtstbijzijnde surfspot is op nog geen 800m. Binnenkort zal het shape-atelier openen waar je kunt leren hoe je een board kunt shapen en repareren.


Bretagne is uitermate geschikt om te surfen voor zowel beginners als gevorderden. Charcuterie Surf House is centraal gelegen in de Baai van Audierne (regio zuid Finistère) waar binnen een straal van 30km vele baaitjes en lange zandstranden elkaar afwisselen.


Door de grote diversiteit aan surfspots, van beachbreaks tot reefbreaks, vindt je voor ieder niveau een perfecte spot. Dankzij de open geografische positie van de baai is er een extreem grote swell window.

Surfguiding is een standaard service die aangeboden wordt. Tijdens het ontbijt wordt besproken waar je, afhankelijk van de weersomstandigheden en surfniveau, die dag het beste kunt surfen. In het laagseizoen betaal je slechts € 25,- per persoon per nacht.

Charcuterie Surf House

Hosts Alex & Janneke
7 Chemin de la Corniche
29710 Plozévet

Frankrijk

0033-6-22 24 00 82 / 0033-6-42 95 43 02

contact@surfhouse.fr

www.surfhouse.fr

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: