zaterdag 18 mei 2013

Surf Nieuws Mei 2013Quiksilver Benelux Longboard Classic
Quiksilver Longboard Classic 2013

Quiksilver Benelux Longboard Classic | Winnaars en scores bekend
De organisatie besloot de contest te laten doorgaan op zaterdag 18 mei 2013. Niet de meest perfecte condities, maar er stonden lijntjes en de wind waaide niet te hard. Proficiat aan Mathias Vanoverbeke!Mathias Vanoverbeke wint Quiksilver Longboard Classic 2013
De volledige scores kan je op de live pagina bekijken.

Surfreport.be Algarve Surftrip
Surftrip Algarve Portugal

Dat de Algarve een prachtige plek is om in de lente een surftrippie te maken, bewijst Kyo van Surfreport met deze mooie review van z'n lentetrip naar Luz en Lagos in de Algarve in Portugal.

Board ‘n Breakfast Villa
Board & Breakfast Labenne France The Villa

Om ook kleine groepen en surfende families nog beter te kunnen verwelkomen heeft Board ‘n Breakfast nu een extra huis. Een mooie villa, die aan de tuin van Board ‘n Breakfast grenst, werd omgetoverd tot twee afzonderlijke logementen, elk met hun eigen unieke karakter. Beide villa’s kunnen genieten van een gemeenschappelijke tuin met zwembad.

Billabong Rio Pro in Brazilië

Jordy Smith wint de Billabong Rio Pro in Brazilië. Adriano de Souza doet het ook niet slecht, haalt de finale en staat momenteel aan de leiding in de ASP WCT Rankings.

Surfrider Foundation Holland
Surfrider Foundation Holland Surfers Against Sewages
Surfrider Foundation Holland heeft zich aangesloten bij een globale coalitie met als doel golven te beschermen. Deze coalitie is gestart door het Engelse Surfers Against Sewages.

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: