maandag 5 augustus 2013

UGG Summer Sensation Siesta Beach Knokke

UGG Summer Sensation Knokke-Heist 2013
De meesten kennen UGG van de hippe, beetje chique botjes die vooral door dames in de winter worden gedragen. Maar wisten jullie dat het merk eigenlijk ontstaan is in 1960 door surfers op Byron Bay in Australië?

Ze zijn eigenlijk als unisex botjes ontstaan om surfers hun voeten warm te houden tussen 2 surfsessies door. De allereerste botjes werden van pure schaapsvacht gemaakt. Later werden ze door surfers verspreid in Amerika, UK en de rest van de wereld. In de late jaren 90 zijn ze dan naar een fashion trend geëvolueerd omdat toen plotseling ook celebrities met de botjes werden gezien.Helaas zijn het nu dus niet enkel efficiënte botjes om surfersvoeten mee op te warmen, maar zijn ze een ware fashion statement geworden. Het rare is dat de botjes in Australië waar ze ontstaan zijn, gezien werden als "margi" of gedragen werden door mensen met een slechte kledingsmaak.

UGG Australia komt nu naar België om hun 35 jaar bestaan te vieren. De UGG Summer Sensation hotspot kan je vinden op het strand, ter hoogte van Siësta Beach in Knokke-Heist.

UGG Summer Sensation Knokke-Heist Siesta Beach 2013

Op strand is er een UGG lounge gebouwd waar iedereen kan genieten van een UGG Summer Sensation cocktail. Er is animatie voorzien voor kinderen, ze kunnen er tekeningen maken en zelfs schoentjes winnen. Daarnaast is er ook de Knokke Collection te koop. De collectie bestaat uit de meest populaire UGG stijlen in "1 of a kind" kleuren. Voor de ladies is er de Fluffy Koi, een slipper met schapenvacht in een zomerse rode tint en voor de hippe surfboys is er de Bennison Harissa. Uiteraard kan je ook de UGG Classic mini’s in avant-première kopen in 3 winterse kleuren. Wanneer je een paar classics koopt kan je deze op het strand laten personaliseren met Swarovski kristallen. Deze Celebration Boot (de korte versie van de UGG classic) is namelijk de trend voor het najaar.

UGG mini-classic Summer Sensation

De UGG Summer Sensation duurt nog tot en met 18 augustus 2013. Allen daarheen, met of zonder surfplank! Een overzicht van wat er allemaal gepland is kan je vinden op de UGG Summer Sensation pagina.

Je kan de botjes ook gebruiken als surfbotjes zoals de surfbro's tonen in onderstaande video. De dames hebben een andere mening ;-)Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: