maandag 16 december 2013

Surf Nieuws December 2013

Surf Nieuws 2013
Mick Fanning gekroond tot ASP Pro winnaar 2013!

Terwijl Kelly Slater de laatste stop van de ASP Worldtour 2013 in Pipeline wint, glipt hij net naast de overwinning in de overall ranking. Hij eindigt op een verdiende 2e plaats onder Mick Fanning die zich in 2013 voor de derde keer wereldkampioen mag heten. Meteen zijn ook de kaarten gelegd voor de surfers die kunnen deelnemen aan de ASP Worldtour in 2014.Lars Musschoot keert terug naar O'neill!

Lars Musschoot vervoegt z'n broer Niels terug bij O'neill. Lars Musschoot zal zich niet meer focussen op wedstrijden en wordt dus geen echte teamrider. Eerder een ambassadeur die het niveau van het hele team helpt pushen. Check hieronder de coole video footage van Circe Belgique "A day in the life of Lars Musschoot":Matt en Keith Marcantuoni in het nieuws

Donderdagnamiddag 5 december 2013, Sinterklaasstorm kan elk moment toekomen aan de kust. De combinatie van felle wind en springtij zorgen voor extra hoge waterstanden. Het weerbericht spreekt van een storm zoals in 1953. Op vraag van gouverneur Carl Decaluwé nemen alle kustgemeenten de nodige voorzorgsmaatregelen.

Op dit moment gaan twee broers in Blankenberge golfsurfen in de Noordzee. De storm is echter nog niet toegekomen en zo'n grote golven zijn er nog niet. Toch komt er heel wat verontwaardiging en onbegrip van buitenstaanders. Gelukkig krijgen Matt en Keith Marcantuoni een rechtzetting via de krant van Blankenberge en komen ze zo ook op het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

Eerste artikels:
Wij hebben al op veel hogere golven gesurft.
Wandelaars op Zeedijk liepen evenveel gevaar als wij tijdens storm.
Deux frères surfaient à Blankenberge en pleine tempête.

Rechtzetting:
Matt en Keith hopen op meer begrip voor het golfsurfen

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: