donderdag 29 mei 2014

Surfpakken met pit - Janga Wetsuits

Janga Surfpakken Logo Banner

Surfpakken heb je in alle geuren en kleuren. Omdat een surfpak in eerste plaats goed moet zitten en je lichaam warm houden bij het surfen, is kwaliteit en flexibiliteit de belangrijkste factor bij het kiezen van een nieuwe wetsuit.

Maar aangezien de technologie voor het fabriceren van surfpakken de laatste jaren zo'n enorme vooruitgang gekend heeft en er geen patenten meer zitten op de bestaande materialen en soorten naden, kan je eigenlijk bijna geen miskoop meer doen. Het is wel belangrijk om de juiste maat te kiezen.Janga Wetsuits Kleuren Alternatief

Als je er dan toch even wil uitspringen kan je kiezen voor een van deze alternatieve wetsuits of voor de fans van hippe kleurtjes en motieven is er nu ook Janga Wetsuits. Janga is een kleine producent van surfpakken uit Buarcos, Portugal.

Ik heb er zelf nog geen gezien in België of kunnen uitproberen. Dus je zal het moeten doen op basis van de info in onderstaande video's of via hun facebook pagina even polsen.

Janga Wetsuits Surfpakken

Als er iemand ervaring heeft met de surfpakken van Janga, laat het dan zeker weten via de comments.

De Janga wetsuits kan je momenteel verkrijgen via deze distributeur voor Benelux: https://www.facebook.com/independentwetsuits

Janga Wetsuits Overview - Video


Janga Be Authentic - Video


Toeknee Janga Wetsuits 2013 - Video


Janga Commercial - VideoGeen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: