maandag 18 augustus 2014

Surf Nieuws Augustus 2014

Surfshop Medusa Totale Uitverkoop
Surfshop Medusa Brugge Totale Uitverkoop

Nog steeds sad nieuws, Surfshop Medusa stopt er echt mee. Voor wie nog een longskate, surfboard of surfboardbag zoekt, spring zeker eens binnen. Ook nog jassen en andere kledij aan mooie kortingen.
Domburg Classic 2014
Surf Contest Domburg Classic 2014

Op 13 en 14 september vindt de Quiksilver Domburg Classic, hét surfevenement van de Benelux, plaats. De inschrijving is geopend. Meld je aan voor de Domburg Classic op 13 en 14 september via info@sportshopdomburg.nl.

Benelux kampioenschap | O'Neill Jackpot [Scheveningen]

Daarna is het de beurt aan het Benelux Surf Kampioenschap dat dit jaar in Scheveningen plaats vindt.

Van 13 t/m 19 oktober staat het strand van Scheveningen in het teken van de beste surfactie. De beste 48 surfers uit de Benelux strijden voor de titel Benelux kampioen 2014.

Direct daaropvolgend (20 -26 oktober) reizen de surfers, die zich in Scheveningen hebben geplaatst bij de top drie Junioren, Women en Shortboard, naar Zuid-Frankrijk af, om daar in hopelijk nog betere omstandigheden nogmaals de strijd met elkaar aan te gaan.Hier zal het tweede resultaat neergezet worden. De surfer met de beste scores uit de twee meetmomenten zal de Benelux titel op zijn/haar naam zetten.

Van beide wedstrijden (Scheveningen en Zuid-Frankrijk) zal een professionele videoproductie worden gemaakt die later in de bioscoop en mogelijk op TV zal worden vertoond!

Kunstmatige Golf in Rotterdam
Rotterdam Wave Pool

RIF010 heeft de campagne gewonnen, wat dus betekent dat er reeds volgend jaar in het centrum van Rotterdam kan gesurft worden!Belgisch Kampioenschap SUP

Eerste Belgisch Kampioenen Standup Paddle zijn begin augustus gekroond te Knokke-Heist op Lakeside Paradise. 28 deelnemers waaronder 4 vrouwen schreven zich in voor de koningsdiscipline, de 8 km long distance. 8 deelnemers waarvan de helft vrouwen koos voor de korte afstand.

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: