zaterdag 28 februari 2015

Surf Nieuws Februari 2015

Board 'n Breakfast Coachweek

Het coolste en best gelegen surfhostel van Frankrijk organiseert een coaching week (9-16 mei 2015)! Wil je je surftechniek verbeteren of een aantal tricks zoals een floater of tuberide onder de knie krijgen?

Dan is het nu het moment: tips&tricks en coaching worden gegeven door niemand minder dan Roy van Eijk & Sophia Gaugerica Steevensz.


Op het programma staat:
  • 5 dagen gevorderde coaching, begeleiding & training
  • Photoshoot/Video Analyse/Individuele feedback
  • 7 dagen B&B, 7 x lunch; 3 dinners
  • 1x per dag een sessie met foto/video begeleiding
  • 1x per dag uitgebreide video-analyse en tips
  • 1x vrij surfen om de tips kunnen oefenen

Programma, prijzen en info op de facebook eventpagina.

Wetgeving Watersporten België
De eerste Staten-Generaal van de Watersporten vond onlangs plaats tijdens de Belgian Boat Show in Gent.

De Staten-Generaal was een initiatief van staatssecretaris voor Noordzee Bart Tommelein (Open Vld), Vlaams minister van Sport Philippe Muyters (N-VA) en West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé. “Vandaag hebben we een eerste keer van gedachten gewisseld. Samen willen we tot een moderne en geïntegreerde wetgeving voor onze watersporters komen”, zegt Tommelein.

Komt er dan eindelijk wat verandering in de wetgeving rond surfen, kitesurfen, SUP, golfsurfen, enz... in België?

We herinneren ons allemaal wel nog de commotie rond het surfen bij 7bft en de passage van Matt en Keith Marcantuoni in het nieuws.

Bekijk de video en meer info op de Focus-WTV website. En thanks aan de Belgische Surf Federatie om te strijden voor onze belangen.

Eneco Beach Clean Cup 2015
Zondag 22 maart is het weer zover! Tijd om het strand op te kuisen.

Deze internationale Beach Clean Cup is in België gesteund door Eneco en StuBru. Het is intussen een jaarlijkse klassieker geworden. Deze wereldwijde sensibilisering tot de noodzakelijke afname van de afvaleilanden en vervuiling in zee, is gepland op zondag 22 maart. Die dag is iedereen met een hart voor een plastic-vrije kustzone, iedereen dus, dan ook meer dan welkom om zijn vuilniszak bij te dragen tijdens een gezamenlijke lenteschoonmaak van het strand en de duinen.

O'neill UnreasonableNieuwe campagne voor O'neill. Ik ben er nog niet uit of ik de video echt goed vind. Wel mooie beelden en zotte riders. Heb het gevoel dat alles beetje draait rond "being machoman". Wat denken jullie?

Fantasy Surfer nieuw seizoen
Tijd om je team samen te stellen voor het seizoen 2015!

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: