woensdag 29 november 2017

Surf Nieuws November 2017


1. Surf Your Way Out - Surftrip

De eerste inschrijving voor de 4e Surf Your Way Out week van 5 tot 12 mei 2018 is binnen én de vluchten van ryanair naar Biarritz staan momenteel heel goedkoop. Verras jezelf en maak dat goede voornemen voor 2018 nu al waar!Meer info op de website van https://www.surfyourwayout.com/

2. Koude voeten, warm hart!

Surfers, zet op 2 december mee het spreekwoord “koude voeten, warm hart” om in daden en zorg tijdens de warmste week voor de koudste Music for Life actie. Berijd blootvoets een golf om geld in te zamelen voor de Belgische ngo SISP die arme kinderen in Zuid-India de toekomst geeft die ze verdienen.Een gratis warm drankje wacht je op het strand op! Kies een golf-, wind-, standup paddle of kitesurfboard, rond een boeitje en surf terug. Of wind en golven nu meewerken of niet, er bestaat altijd wel een board waarmee je de zee op kan. Meedoen kost 5 euro, maar laat je gerust sponsoren voor meer. Misschien wil je wel in short of bikini het water op en drijf je zo ook je prijs op!

Meer info op de Facebook pagina van het event.

3. Belgische Surfer overlijdt door blikseminslag in Bali

6 november 2017, bron Seminyak times Indonesië (artikel). Tijdens een verblijf in Bali werd de 34-jarige surfer verrast door een blikseminslag. De Balinese politie en getuigen bevestigen dat de persoon werd getroffen door een blikseminslag. Hij lag samen met een surf instructeur in het water. Direct na het ongeval werd ‘Denis André Dasoul’ naar het ziekenhuis vervoerd, mogelijk overleed hij op weg naar het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Het ongeval vond plaats in ‘Batu Balong, Canggu’ te Indonesië.

Volledige artikel kan je lezen op de website van Seminyak Times

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: