donderdag 18 december 2008

Prettige eindejaarsfeesten! - don't forget to surf!

The Surfbuddha wishes you all a merry Christmas and a Happy New Year 2009

Yes, het is bijna kerstmis, de dagen zullen weer langer worden, we gaan weer een nieuw jaar vol surf tegemoet. De Surfbuddha wenst iedereen fijne feestdagen toe en al het beste voor 2009! Een goeie gezondheid, veel surf en veel vrije tijd... om te surfen.

Aangezien de meeste mensen in deze periode verlof hebben, geef ik hier met plezier een aantal tips om het surfen zeker niet te vergeten:

1. Kerstcadeaus:
Weten je vriend(in), familie of ouders niet wat geven? Komaan zeg... think about surf! DVD's, het nieuwe Kelly Slater boek, Botjes, Handschoentjes, Geld voor die nieuwe plank of eindelijk een treffelijke winter wetsuit... enz...

Vergeet zeker niet even deze online surfshops te checken:
Magic Seaweed Christmas Ideas
Surfreport Heenalu Surfshop

2. DVD's bekijken:
Heb je verlof en geen golven? Nodig een paar vrienden uit en organiseer je eigen surfdays of surfnights. Laat iedereen wat drank en chips meebrengen samen met hun favoriete surf dvd's. Heb je een playstation, organiseer dan een tournament in Kelly Slater's Pro Surfer.

tips voor coole surf DVD's:

Surfmovies must see 2009

3. Surftrip
Supergoeie voorspellingen voor Les Landes in Frankrijk! Check snel het forum op surfreport en organiseer een carpooling. Of trek naar warmere oorden en surf er op los!

4. Surfen in eigen land en Nederland
Volgende week waarschijnlijk goede condities. Dus ga op zoek en surf er op los. Ook al is het maar 50cm hoog, alle training is mooi meegenomen.

5. Surfshop Domburg uitverkoop
Het is nog steeds uitverkoop in de sportshop in Domburg. Ideale moment om er heen te gaan met je centjes van kerstmis en leuke koopjes te doen.

6. Solden
Vanaf januaru zijn er ook solden. Dus zelfde als hierboven, maar dan in alle (surf)winkels. Shop till you drop and then test your new wear in the surf!

7. Training en fitness
Echt geen surf en alle DVD's al 2 keer bekeken? Training time! Ga zwemmen of bezoek de fitness. Zorg dat je in topconditie bent voor de volgende sessie.

Meer trainingen op www.surfstronger.com, heb me net ook zo'n Pilatus bal aangeschaft :-)

1 opmerking:

maria vero zei

Aanbieding van snelle financiële bijstand aan het eind van het jaar.

Dit jaar is de rente op onze hypotheek afgenomen. We hebben onze rente verlaagd naar 1,8% gedurende 10 jaar. Voorheen was dit 3,7%. We begonnen in juli 2018 met 2 leningen voor een totaalbedrag van 900.000 €.

Neem snel contact met ons op om te profiteren van deze geweldige financiële promotie.
E-mail: info@creditfinance-bank.com
WhatsApp-nummer: +33784505888
Website: https://creditfinance-bank.com

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: