woensdag 27 juni 2012

Winnares wedstrijd Teva The List bekend!In april ging Teva met zijn ‘The List’‐actie op zoek naar het meest unieke en bijzonder reisavontuur. Belgische en Nederlandse avonturiers legden via een Facebook‐applicatie hun verhaal vast op een storyboard.
Met haar trektocht door de Schotse wildernis won de Belgische Cecil Dirix de meeste likes. Als hoofdprijs mag zij een ander topavontuur uit ‘The List’ beleven. Ze koos voor een rondreis in Chili om de beste surfplekken te ontdekken. 
  
‘We took the high road’
De Antwerpse Cecil Dirix besloot vorig jaar in september last minute met drie vriendinnen door Schotland te trekken. Onvoorbereid, en met alleen hun rugzakken startte hun trip in Edinburgh. De volgende zeven dagen was de natuur hun enige reisgenoot.

De meisjes beklommen bergen, trokken langs meren, klauterden over rotsen, onder bomen en sprongen over watervallen. ’s Avonds sliepen ze tussen de schapen of op het strand – altijd onder een schitterende sterrenhemel. “Ja, er waren soms wat kleine tegenslagen: een natte tent, een dag zonder eten, insectenbeten, kapotte voeten, en pijnlijke schouders,” zegt Cecil, “maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben alle vier ontzettend genoten.” Het begin van een traditie, want ze spraken af dat ze voortaan elk jaar een dergelijke reis zouden maken.
  
“Cecil is een terechte winnaar. Haar storyboard‐verhaal is er één over avontuur én
vriendschap. Als prijs mag ze het ‘The List’‐avontuur van Bella Decock beleven. Zij maakte een rondreis in Chili op zoek naar de beste surfplekken. Een super avontuur dat we eigenlijk ook zelf graag zouden meemaken” aldus Roy Groenewegen, Casper van Kalmthout en Sjors van de Kerkhof, teamriders van Teva en juryleden van The List.
Cecil Dirix won met de meeste likes een felbegeerde reis naar Chili ter waarde van 10.000 euro. Proficiat!

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: