maandag 17 maart 2014

Surf Nieuws Maart 2014


Nick Decombel | Soul Of Surfing

Oostendenaar Nick heeft een cool project opgezet waarbij hij Belgische surfers en surfeuses fotografeert en vastlegt op een Tumblr Blog. Op die manier wil hij een beeld schetsen van verschillende generaties golfsurfers aan de Belgische kust
Er is binnenkort op 9 mei 2014 een expo van deze foto's in Oostende. Crime Scene is Nieuwe Gaanderijen, Zeedijk Oostende ter hoogte van de 3 Gapers.Rip Curl Grom Search

Rip Curl en Surf Benelux gaan opnieuw op zoek naar de beste Grommets (<16 12-13="" 19-20="" 2014.="" 5-6="" a="" april="" beach="" crime="" de="" die="" en="" grenzen="" hart="" href="http://surfbenelux.com/enrollment/ParticipatorDetails/Rip%20Curl%20Grommet%20Search" hun="" in="" info="" is="" jaar="" jonge="" meer="" nederland.="" of="" period="" scene="" scheveningen="" surfsport="" talenten="" target="_blank" verleggen.="" waiting="" willen="">inschrijven op website Surf Benelux.

Eneco Clean Beach Cup

Dit jaar gaat reeds de vijfde editie van de Clean Beach Cup door in Beach Clubs aan de Vlaamse Kust. De opruiming van het strandafval door vrijwilligers kadert in een ruimer project van de Europese Surfrider Foundation om de stranden jaarlijks proper te houden en zoveel mogelijk afval op te ruimen. De Belgische organisatie is in handen van Swell Magazine en vindt plaats op zondag 23/03/2014 in de deelnemende Beach Clubs. Studio Brussel zendt live uit vanuit de Beach Club Windekind in Oostduinkerke. Meer info op de Swell website.


Lente Surf

De winter was nog niet helemaal voorbij en we werden getrakteerd op een aantal mooie lentedagen met een paar lekkere surfsessies erbij. We've got pictures to prove it. Check de mooie plaatjes van Dombi Local Danny Bastiaanse.

Video Quad Copter Cape Fear


Om af te sluiten nog een coole video shoot vanuit een Quad Copter. Deze keer van Cape Fear in Australië. Some heavy bombs and wipe-outs here! Voor meer Quad Copter fun, check deze vorige blog post met Drone Surfvideo's vanuit de lucht.

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: