woensdag 13 mei 2015

Surf Nieuws Mei 2015

1. TMF StressFactor - BoardX Wedstrijd
Win een gratis surfreis voor je ganse klas!


Wie geboekt heeft voor een BoardX surfcamp in Berria tijdens week 3 (10-19 juli) mag van geluk spreken, want dit wordt de TMF STRESSFACTOR-WEEK! Met optredens van Safi & Spreej, Deejay Dysfunkshunal, Freaquency en Not So Much geniet je van een heuse festivalweek vol surf & music! Wie héél snel is, kan nog een plekje veroveren.

Eén klas krijgt alvast de kans om GRATIS mee te gaan!

2. NK Surftour - St. Giron


't Is een beetje in stilte gebeurd, maar de eerste etappe van de NK surftour vond begin mei plaats in st. Giron Plage. De condities waren top. Proficiat aan Kaspar Hamminga bij de mannen! De volgende etappe is in Hoek van Holland.

De volledige ranking en meer info op de NK Surftour website.

3. Alien gespot in Ijsland


Dromen in een droom in een droom in een droom...? Inception? Nee, een paar vluchtige visioenen van Ian Battrick van enkele maanden te leven in een auto rond IJsland.

Ian droeg hierbij z'n zelf ontworpen en geproduceerde Lunasurf 4mm hooded wetsuit (4mm? In die koude?) en surfte met een surfplank vol met Luna deck grip.

4. Atlantic The Movie


Het verhaal van de film gaat over een 32-jarige Marokkaanse windsurfer, die woont in de buurt van Essaouira. Hij heeft zo een drang naar een ander leven, dat hij het voorbeeld van vele vluchtelingen volgt om de zee richting Europa over te steken. Daarbij kiest hij echter niet voor een boot, maar steekt de 1000 km over met een windsurfboard.

Bijzonder om te weten is dat de film er gekomen is dankzij een Indiegogo crowdfunding campagne, waarmee het eerste budget voor bijvoorbeeld de nodige shoots vanuit een helikopter is bijeengehaald.

Nu in de bioscoop in jouw buurt!

5. Timothy Latte Promofilm


De Zweden beginnen aan een opmars in de surfwereld. Check Timothy Latte's promofilm. Coldwater surfing, no palmtrees...

6. Surf Alert Hemelvaart Weekend
Hemelvaart dient zich aan en er kan zeker gesurft worden. Vandaag 14/05 staat er voldoende swell voor Nederland, check de webcam van Scheveningen, de wind zit daar momenteel ook offshore.

Morgen vrijdag en de dagen daarna is er meer surfzekerheid ook in België, maar de NO wind zit er dan wel op. De juiste spot en juiste timing kiezen is de boodschap.

Meer up-to-date alerts via www.surfweer.nl

1 opmerking:

avi01 zei

I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.
summer camps jobs & camp america jobs

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: