zondag 31 mei 2015

The Nomads Bus

The Nomads Bus Val & Tim
The Nomads Bus is een IndieGogo concept opgestart door een jong Belgisch koppel Val en Tim. Zij zijn twee nomaden met een grote passie voor sneeuw en dan vooral snowboarden.

Ze wilden meer momenten in de bergen doorbrengen en deze ook delen met vrienden en kennissen. Daarop kwamen ze met het idee om via crowdfunding een bus om te bouwen tot rijdend hostel.


Reeds binnen een maand haalden ze het startkapitaal van 20.000€ binnen.

Ze kochten hiermee een 12 meter lange Amerikaanse schoolbus in Florida en verscheepten deze naar Europa. Momenteel zijn ze bezig deze volledig om te bouwen tot een rijdend hostel.
The Nomads Bus Interieur

Naast sneeuwstops voorzien ze nu ook in de zomer van 2015 een aantal stops langs de Atlantische kust waarbij er dus ook gesurft zal kunnen worden.

Je kan bij verschillende stops op de bus springen, er overnachten en er aan een volgende halte weer afstappen.

De slots of vrije plaatsen kan je online reserveren op de Nomads Bus website.

In juli is het pick-up point bij Grenoble. Van daaruit rijden ze langs de kust naar Bilbao waar je in september ook kan opstappen. Daar is het de bedoeling om verder langs de kust te rijden op zoek naar de beste golven.Daarnaast kan je hen ook helpen door je aan te sluiten bij de Nomads community. Ze zoeken o.a. klusjesmannen/vrouwen, online social media experts, media professionals en ook locals die hun streek willen tonen.

The Nomads Bus

Zo zijn ze begonnen op IndieGogo:


Wagon Surf Camp
En de trend is gezet, eind 2015 gaat de Wagon Surf Camp richting Portugal:
Caravanverkopen.be

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: