donderdag 23 januari 2014

Peggy Hall Surf Yoga Training

Peggy Hall Surfing Yoga Video's

Een van de betere manieren om je surfconditie in de winter op peil te houden en om soepel en lenig te blijven is Yoga. Je kan op verschillende surfcamps Yoga lessen volgen en ook in België en Nederland vind je in elk sportcentrum wel een yoga instructeur.

Maar als je niet veel tijd hebt of liever alleen thuis oefeningen doet, is er natuurlijk YouTube! Als je op YouTube zoekt naar Surfen & Yoga dan kom je al snel uit op Peggy Hall.Peggy Hall is naast surfer ook yoga instructeur, gecertificeerd voedingsdeskundige, gewicht en lifestyle management consultant. In Amerika is ze een "legende" en door Surfer Magazine uitgeroepen als de pionier van de razend populaire surf + yoga beweging.

Sinds 2002, heeft haar best verkochte Yoga voor Surfers ® DVD-serie het leven van duizenden surfers over de hele wereld getransformeerd en heeft ze talloze anderen geïnspireerd door haar honderden fitness artikelen, audio, radio- en tv-optredens.

Zie hieronder enkele video's, ze zijn een tikkeltje American-Over-The-Top maar de oefeningen zijn zeker het checken waard. Sommige kan je zelfs op je surfplank oefenen:

Peddel Power verbeteren | Video:


Sneller op je surfplank rechtstaan | Video:


En de complete Yoga for Surfers DVD lessen:

Yoga for Surfers 1 | Video:


Yoga for Surfers 2 | Video:


Yoga for Surfers 3 | Video:


Peggy Hall: The Yoga for Surfers Story | Video:


Bestel bij Proxis.be DVD's en boeken over Yoga!

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: