zondag 12 augustus 2018

Belgian Surfing Doctors

Binnenkort op Zaterdag 15 september is er in Antwerpen een conferentie van de Belgian Surfing Doctors.

Die maken deel uit van de European Association of Surfing Doctors.

Doelstelling is om verschillende soorten medische disciplines bij elkaar te brengen. Op die manier wil Belgian Surfing Doctors mensen verbinden rond onze eigen Noordzee.

Het doel is om veilig surfen en oceaanbewustzijn te bevorderen door middel van educatie.De conferentie brengt sprekers en updates over Ocean Conservation, Rescue At Sea, Drowning en Ocean Therapy.

Dos Winkel over Ocean Conservation en de Noordzee: Dos heeft een achtergrond als fysiotherapeut. Hij richtte de Sea First Foundation op uit bezorgdheid over de slechte staat waarin de oceaan verkeert.

Jack Delchef over redding op zee: Jack is adjudant majoor in de Belgische leger- en hoofd-hulppost voor opsporing en redding, de basis voor de reddingsoperaties op de Noordzee.

Mieke Lannoey over zeetherapie: Mieke heeft een achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige. Zij is een ondernemer, een coach en auteur van het boek 'Burn out, het begin van verandering'.

Sébastien Anguille over verdrinking: Sébastien is een arts in de interne geneeskunde met hands-on ervaring op de intensive care.

Meer info op de website van Belgian Surfing Doctors.

Lees meer over de de European Association of Surfing Doctors.

Lees meer over de voorbije conferentie in Portugal van de European Surfing Doctors.

Lees meer over de mobiele First Aid app van de European Surfing Doctors.

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: